Marta Wrońska: Funkcjonowanie seniorów w przestrzeni medialnej. Między ideą a praktyką. Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, Rzeszów 2021, 252 s., ISBN 978-83-7996-950-0 - Syrek, Ewa (Chowanna, 2022)
W recenzowanej książce Marty Wrońskiej podjęto współczesne zagadnienia związane z procesem starzenia się i starości w zmieniającym się świecie oraz jakości życia seniorów. Scharakteryzowano funkcjonowanie seniorów w przestrzeni medialnej oraz poruszono kwestie edukacji osób starszych.