Sprawozdanie z Międzynarodowej Konferencji Naukowej „Dziecko w świecie wiedzy, informacji i komunikacji” Katowice, Uniwersytet Śląski, 17-18 listopada 2004 roku - Polewczyk, Irena (Chowanna, 2005)
Sprawozdanie