Andrzej Radziewicz-Winnicki: „Społeczeństwo w trakcie zmiany. Rozważania z zakresu pedagogiki społecznej i socjologii transformacji”. Gdańsk, Gdańskie Wydawnictwo Psychologiczne 2004, ss. 195 - Mosiek, Piotr (Chowanna, 2006)
recenzja