Beata Dyrda: „Rozwijanie twórczości i inteligencji emocjonalnej dzieci i młodzieży. Poradnik dla wychowawców i nauczycieli”. Kraków, Oficyna Wydawnicza „Impuls" 2004, ss. 164 - Liszka, Krystyna (Chowanna, 2006)
recenzja