„Teoretyczne podstawy edukacji zdrowotnej. Stan i oczekiwania”. Red. B. Woynarowska, M. Kapica Warszawa, Krajowy Ośrodek Wspierania Edukacji Zdrowotnej, 2001, ss. 224 - Dramska, Danuta (Chowanna, 2002)
Recenzja