Iwona Dąbrowska-Jabłońska: „Sytuacja szkolna dziecka urodzonego w zamartwicy (Rodzaje zagrożeń i możliwości pomocy).” Opole, Wydawnictwo Uniwersytetu Opolskiego, 2002, ss. 169 - Sępowicz-Buczko, Katarzyna (Chowanna, 2003)
Recenzja