„Nauczyciel wobec problemów współczesności”. Red. Beata Pituła, Katowice, Wydawnictwo Wyższej Szkoły Zarządzania im. gen. Jerzego Ziętka 2006, ss. 109, ISBN 83-88789-96-1 - Gawonicz, Hanna (Chowanna, 2009)
Recenzja