Tomasz Niemirowski: „O naturze i wspomaganiu rozwoju umysłowego.” Lublin, „Innovatio Press” Wydawnictwo Naukowe Wyższej Szkoły Ekonomii i Innowacji 2008 (www.wsei.lublin.pl) - Stachowski, Ryszard (Chowanna, 2009)
Recenzja