Wybrane elementy edukacji zdrowotnej w rodzinie - Bulska, Joanna (Chowanna, 2008)
Autorka podejmuje próbę zwrócenia uwagi na edukację zdrowotną w rodzinie m.in. w kontekście spędzania wolnego czasu przez dzieci oraz roli relaksu w zdrowiu.