„Problemy współczesnej pedeutologii. Teoria - praktyka - perspektywy”. Red. Dorota Ekiert-Oldroyd. Katowice, Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego 2003, ss. 190 - Ecler-Nocoń, Beata (Chowanna, 2006)
recenzja