Sprawozdanie z III Augustowskiego Spotkania Naukowego: Edukacja w dialogu i perspektywie (prezentacje - polemiki - propozycje). Augustów, 15-17 września 2004 - Przybylska, Irena (Chowanna, 2006)
sprawozdanie