Sprawozdanie z IX Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej nt. „Psychospołeczne uwarunkowania przestępczości nieletnich — podłoże, geneza, motywy" zorganizowanej przez Katedrę Psychologii Klinicznej Uniwersytetu Śląskiego w dniach 9—11 grudnia 2002 roku - Rode, Danuta (Chowanna, 2003)
Sprawozdanie