Strona tytułowa i spis treści - Er(r)go, Redakcja (Er(r)go. Teoria - Literatura - Kultura, 2022)
Strona tytułowa i spis treści Er(r)go. Teoria - Literatura - Kultira nr. 45 (2/2022) - czwórka redakcyjna.