"Moim domem jest moje dzieło" (w dziesiątą rocznicę śmierci Tadeusza Kantora) - Dziamski, Grzegorz (Er(r)go. Teoria - Literatura - Kultura, 2001)
This short piece commemorates Tadeusz Kantor on the tenth anniversary of his death.