Potykając się o śmieci, albo o grach i podchodach filozoficznej partyzantki - Mydla, Jacek (Er(r)go. Teoria - Literatura - Kultura, 2008)
Jacek Mydla's review of the film "Wall-E" directed by Andrew Stanton (2008).