Prędkość i (po)wolność. O dylematach i eksperymentach człowieka pośpiesznego - Kubisz, Marzena (Er(r)go. Teoria - Literatura - Kultura, 2014)
Marzena Kubisz's review of "Culture of the Slow. Social Deceleration in an Accelerated World" edited by Nick Osbaldiston (2013)