Wiele twarzy podobieństwa Recenzja książki: Jenny Bryan: Likeness and Likelihood in the Presocratics and Plato. Cambridge Classical Studies. Cambridge, New York: Cambridge University Press, 2012. ss. viii, 210. ISBN 978-0-521-76294-6. - Kubok, Dariusz (Folia Philosophica, 2016)
nd.