Między świadectwem życia i myślą filozoficzną. Recenzja książki ks. Kazimierza Marka Wolszy: Edyta Stein darem, wezwaniem i obietnicą. Opole: Wydawnictwo i Drukarnia Świętego Krzyża, 2011 - Wesołowska, Agnieszka (Folia Philosophica, 2013)
Between testimony of life and philosophical thought