Jak mogę być? Recenzja książki Anny Teresy Tymienieckiej: Życie w pełni „logos”. Księga I. Metafizyka Nowego Oświecenia. Tłum. Małgorzata Wiertlewska. Poznań: Wydawnictwo Poznańskie, 2011 - Ples-Bęben, Marta (Folia Philosophica, 2018)
Review: How can I be?