Debata „Praca i dialog społeczny w Polsce” — problem integracji świata pracy i świata nauki - Kamińska-Berezowska, Sławomira (Górnośląskie Studia Socjologiczne. Seria Nowa, 2020)
Praca i dialog społeczny w Polsce - debata.