Case Study of 13-year-old Boy Suffering from Depression and Stuttering - Lajos, Péter (Logopedia Silesiana, 2012)
Case Study of 13-year-old Boy Suffering from Depression and Stuttering Studium przypadku trzynastolatka cierpiącego na depresję i jąkającego się. Przyczyną zaburzeń emocjonalnych, niepłynności mowy i depresji chłopca są jego przeżycia z wczesnego dzieciństwa – chłopiec w wieku trzech lat został oddzielony od matki.