„Świat, który rozumie jąkanie” (Benny David) – sprawozdanie z konferencji naukowych z okazji Światowego Dnia Osób Jąkających się (2008–2010) - Bijak, Elżbieta (Logopedia Silesiana, 2012)
The report based on scientific conference The International Stuttering Awareness Day in the series “The World that understands stuttering” (2008–2010) ...