„Świat, który rozumie jąkanie” (Benny David) – sprawozdanie z konferencji naukowej z okazji Światowego Dnia Osób Jąkających się (w 2011 roku) - Bijak, Elżbieta (Logopedia Silesiana, 2012)
„The World that understands stuttering” (Benny David) – The report summarizing scientific conferences on the occasion of The World Day of The Stuttering