Proza drugiego pokolenia po Zagładzie: inne sposoby pamiętania - Kosz Zohar, Talila; Budzik, Jagoda (Narracje o Zagładzie [czasopismo zamknięte], 2018)
Proza drugiego pokolenia po Zagładzie: inne sposoby pamiętania (tłumaczenie Jagoda Budzik)