Zło trzeba dobrem nakrywać. O kulturowej, narodowej i religijnej zagładzie Tybetańczyków - Grupińska, Hanka (Narracje o Zagładzie [czasopismo zamknięte], 2020)
Tekst Hanki Grupińskiej pt. Zło trzeba dobrem nakrywać. O kulturowej, narodowej i religijnej zagładzie Tybetańczyków