Bibliografia przekładów literatury bułgarskiej w Polsce w 2014 roku - Gołek‑Sepetliewa, Dorota (Przekłady Literatur Słowiańskich, 2015)
The bibliography of translations of Bulgarian literature in Poland in the year 2014