Bibliografia przekładów literatury czeskiej w Polsce w 2014 roku - Cupała, Katarzyna; Pastyrczyk‑Ożyńska, Justyna (Przekłady Literatur Słowiańskich, 2015)
The bibliography of translations of Czech literature in Poland in the year 2014