Bibliografia przekładów literatury polskiej w Bułgarii w 2015 roku - Kovacheva, Adriana (Przekłady Literatur Słowiańskich, 2016)
<span style="display: inline !important; float: none; background-color: transparent; color: #444444; cursor: text; font-family: 'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant: normal; letter-spacing: normal; line-height: 14px; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;"><span style="display: inline !important; float: none; background-color: transparent; color: #444444; cursor: text; font-family: 'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant: normal; letter-spacing: normal; line-height: 14px; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;">The bibliography of translations of Polish literature in Bulgaria in the year 2015<span style="display: inline !important; float: none; background-color: transparent; color: #444444; cursor: text; font-family: 'Open Sans', Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 14px; font-style: normal; font-variant: normal; letter-spacing: normal; line-height: 14px; text-align: left; text-decoration: none; text-indent: 0px; text-transform: none; -webkit-text-stroke-width: 0px; white-space: normal; word-spacing: 0px;">