Wstęp. Dlaczego tłumaczymy? Od sprawczości po recepcję przekładu / Introduction. Why do we translate? From agency to reception of translation - Majdzik Papić, Katarzyna (Przekłady Literatur Słowiańskich, 2019)
Wstęp