Pierwsza historia polonistyki zagranicznej. Recenzja książki Michaly Benešovej, Renata Rusin Dybalskiej, Lucii Zakopalovej 90 let pražské polonistiky – dějiny a současnost. 90 lat praskiej polonistyki historia i współczesność - Miodunka, Władysław (Postscriptum Polonistyczne, 2020)
brak