Bruno Schulz w Drohobyczu - Buń, Zoriana (Postscriptum Polonistyczne, 2020)
Z dr Wierą Meniok, kierownik Polonistycznego Centrum Naukowo-Informacyjnego im. Igora Menioka oraz dyrektorką Festiwalu Brunona Schulza rozmawia Zoriana Buń