Związek człowieka z językiem jest tak organiczny, że nie wolno tego rozcinać. I dlatego moje filmy są w gwarze [Kazimierz Kutz] - Tambor, Jolanta; Tambor, Agnieszka (Postscriptum Polonistyczne, 2020)
brak