Po prostu przyjechali na Śląsk, bo odnaleźli fotogeniczną scenerię, zwłaszcza jak chce się opowiadać o biedzie i braku perspektyw [Maciej Pieprzyca] - Tambor, Jolanta; Tambor, Agnieszka (Postscriptum Polonistyczne, 2020)
brak