Dziesięciolecie polonistyki na Uniwersytecie Lwowskim. Recenzja książki Język polski i polonistyka w Europie Wschodniej: przeszłość i współczesność - Miodunka, Władysław; Levchuk, Pavlo (Postscriptum Polonistyczne, 2020)
brak