Inter- a transdyscyplinarność w badaniach nad mediami. Recenzja książki Transdyscyplinarność badań nad komunikacją medialną, t. 1, Stan wiedzy i postulaty badawcze, red. Małgorzata Kita, Magdalena Ślawska - Kalisz, Aleksandra (Postscriptum Polonistyczne, 2020)
brak