VI Światowy Kongres Polonistów: Polonistyka na początku XXI wieku. Diagnozy. Koncepcje. Perspektywy. Badania inter- i transdyscyplinarne - Tambor, Agnieszka; Tambor, Jolanta (Postscriptum Polonistyczne, 2020)
brak