Święte zwierzęta bez zwierząt? Recenzja książki Tatiany Goriczewej Święte zwierzęta. Przeł. Grzegorz Ojcewicz. Wydawnictwo „GregArt”, Szczytno 2022, s. 120 - Tymieniecka-Suchanek, Justyna Barbara (Przegląd Rusycystyczny, 2024)
Tekst pt. Święte zwierzęta bez zwierząt? jest recenzją książki Tatiany Goriczewej Święte zwierzęta w polskim przekładzie Grzegorza Ojcewicza, która została opublikowana przez wydawnictwo „GregArt” w 2022.