Recenzja: Joanna Czeczot, Petersburg. Miasto snu, Wydawnictwo Czarne, Wołowiec 2017 - Żejmo, Bożena (Przegląd Rusycystyczny, 2018)
Joanna Czeczot, Petersburg. Miasto snu, Wydawnictwo Czarne, Wołowiec 2017