SPRAWOZDANIE z ogólnopolskiej konferencji naukowej Języki specjalistyczne w badaniach i praktyce: doświadczenia, horyzonty, wyzwania - Gajda, Radosław (Przegląd Rusycystyczny, 2016)
SPRAWOZDANIE z ogólnopolskiej konferencji naukowej Języki specjalistyczne w badaniach i praktyce: doświadczenia, horyzonty, wyzwania