Seminarium Praktyki postkolonialne w literaturze rosyjskiej Uniwersytet Śląski, Instytut Filologii Wschodniosłowiańskiej, 23 maja 2016 roku - Kopczacki, Bartłomiej (Przegląd Rusycystyczny, 2017)
Sprawozdanie