David Radek: Bolek V. Opolský (okolo 1400—1460). Život a legenda. Opava, Slezská univerzita v Opavě, 2018, ss. 310 - Zawadzki, Tomasz (Średniowiecze Polskie i Powszechne, 2021)
David Radek: Bolek V. Opolský (okolo 1400—1460). Život a legenda. Opava, Slezská univerzita v Opavě, 2018, ss. 310