Sprawozdanie z konferencji naukowej "Polityczność psychoanalizy. Freud – Lacan – Žižek", Katowice, 9–11 maja 2012 - Zając, Jan (Śląskie Studia Polonistyczne, 2013)
Sprawozdanie z konferencji naukowej 'Polityczność psychoanalizy. Freud – Lacan – Žižek' (Katowice 2012).