Osobista gra z losem. Z Mariuszem Sieniewiczem rozmawia Dariusz Nowacki - Sieniewicz, Mariusz; Nowacki, Dariusz (Śląskie Studia Polonistyczne, 2013)
Rozmowa z Mariuszem Sieniewiczem, polskim pisarzem współczesnym.