Sprawozdanie z konferencji "Strychy/piwnice. Inne przestrzenie" (Katowice, 18–20 listopada 2013) - Wycykał, Monika (Śląskie Studia Polonistyczne, 2014)
Sprawozdanie z konferencji naukowej 'Strychy/piwnice. Inne przestrzenie' (Katowice 2013).