Wiersze - Bąk, Tomasz (Śląskie Studia Polonistyczne, 2021)
Prezentacja twórczości poetyckiej Tomasz Bąka (wiersze: Uroki cyfryzacji, Turniejowy czerwiec, Shredder shredder (Niszczarka), Path of Wellness, Próbuję skupić się na oddechu, Pamiątka po poprzednim właścicielu „Anty-Edypa”).