Językowy obraz pór roku i tradycji kulturowych w twórczości dzieci / Bernadeta Niesporek-Szamburska. - Katowice, 2004. [recenzja] - Skudrzyk, Aldona (Z Teorii i Praktyki Dydaktycznej Języka Polskiego, 2005)
Językowy obraz pór roku i tradycji kulturowych w twórczości dzieci / Bernadeta Niesporek-Szamburska. - Katowice, 2004. [recenzja]