Danuta Opacka-Walasek: Czytając Herberta. - Katowice 2001 [recenzja] - Dutka, Elżbieta (Z Teorii i Praktyki Dydaktycznej Języka Polskiego, 2004)
Danuta Opacka-Walasek: Czytając Herberta. - Katowice 2001 [recenzja]