Małgorzata Karwatowska: Uczeń w świecie wartości. Lublin 2010 [recenzja] - Niesporek-Szamburska, Bernadeta (Z Teorii i Praktyki Dydaktycznej Języka Polskiego, 2012)
Małgorzata Karwatowska: Uczeń w świecie wartości. Lublin 2010 [recenzja]