Maria Pilch (1912—1990). W setną rocznicę urodzin beskidzkiej pisarki. Red. Renata Czyż. Wisła 2012 [recenzja] - Ogłoza, Ewa (Z Teorii i Praktyki Dydaktycznej Języka Polskiego, 2013)
Maria Pilch (1912—1990). W setną rocznicę urodzin beskidzkiej pisarki. Red. Renata Czyż. Wisła 2012 [recenzja]