Witold BobińskI: Teksty w lustrze ekranu. Okołofilmowa strategia kształcenia literacko‑kulturowego. Kraków 2011 [recenzja] - Budzik, Justyna (Z Teorii i Praktyki Dydaktycznej Języka Polskiego, 2013)
Witold BobińskI: Teksty w lustrze ekranu. Okołofilmowa strategia kształcenia literacko‑kulturowego. Kraków 2011 [recenzja]